Gelegen aan de rand van het prachtige Amsterdamse Bos, op de grens tussen Amsterdam en Amstelveen, vind je Runnersworld Amsterdamse Bos. Deze winkel kenmerkt zich door de uitgebreide en zeer diverse collectie in combinatie met klantvriendelijkheid, deskundigheid, service, passie voor- en kennis van de hardloopsport. Eigenaar Bas Stigter heeft aangegeven:

“Met een grote glimlach zijn wij ook dit jaar weer betrokken als sponsor van de VU Polderloop! Heel graag dragen wij een steentje bij aan de lokale evenementen, zeker degene waarbij het parcours door ons favoriete trainingsgebied loopt. De startnummers zijn de dag voor het evenement bij ons in de winkel op te halen, wees vooral welkom. Wij staan voor je klaar om je van last-minute tips te voorzien of om je te assisteren bij aanschaf van nieuwe gear. En een extra voordeel als deelnemer: op vertoon van je inschrijving krijg je in de maand juni 10% korting op kleding en schoenen! We zien je graag verschijnen. Namens ons hele team heel veel succes met de laatste voorbereidingen!’’

runnersworld-amsterdamse-bos

Bij de keuze van de voor jou meest geschikte loopschoen maken zij gebruik van video-loopanalyse. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken, je kunt gewoon binnenwandelen. Onder het genot van een kopje verse koffie of thee gaan ze samen met jou op zoek naar de juiste schoenen en/of kleding die jij nodig hebt om verantwoord van start te gaan! Tevens is het mogelijk om teamkleding te laten bedrukken met het team- of bedrijfslogo. De winkel is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer, de auto en natuurlijk ook te voet. Meer informatie: www.runnersworldamsterdamsebos.nl.

phi-19


line