Aquila is dé studentenhardloop- en atletiekvereniging van Amsterdam. De vereniging kenmerkt zich door een mix van sport en gezelligheid. Er wordt regelmatig deelgenomen aan grote en kleine wedstrijden, waaronder de Batavierenrace en verschillende Nationale Studentenkampioenschappen. Daarnaast worden er allerlei activiteiten georganiseerd, zoals een maandelijkse borrel, een trainingsweekend, een liftwedstrijd en nog veel meer.

logo-banner-aquila-transparant

Elke dinsdag- en donderdagavond traint de Aquilagroep op de atletiekbaan in het Olympisch Stadion, waarbij aandacht wordt besteed aan verschillende disciplines. Meer gevorderde atleten kunnen zich aansluiten bij een van de gespecialiseerde trainingsgroepen van atletiekvereniging Phanos, waarmee Aquila nauw samenwerkt. Daarnaast traint Aquila ook donderdag op de weg, meestal in het naburige Vondelpark of Amsterdamse Bos of op de atletiekbaan aan het Ijsbaanpad.

Kortom: ben je student en wil je bij een gezellige vereniging aan atletiek of hardlopen doen? Dan is Aquila de ideale plek! Of je nu beginner bent of bij de beste atleten van Amsterdam hoort, bij Aquila vind je altijd mensen van je eigen niveau. Je mag drie keer gratis meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. Kom gerust een keer langs!

Kijk voor meer informatie op www.asavaquila.nl of facebook.com.


line