Uitslagen Uilenstede VU Polderloop 20 juni 2024 bekend

Het was donderdagavond 20 juni een heerlijke hardloopavond met veel enthousiaste deelenemers. Iedereen bedankt voor de leuke sportieve avond. De uitslagen van de Vu Uilenstede Polderloop zijn te vinden op uitslagen.nl:

https://uitslagen.nl/uitslag?id=2024062001110. Er zijn op de dag ook heel veel foto’s gemaakt door onze fotograaf. Link naar de foto’s van Bart Hoekstra is:¬†https://fotografiebarthoekstra.pic-time.com/-vupolderloop2024/gallery. Als iemand een foto ziet waar hij/zij op staat en deze liever niet gepublieerd ziet, mail dan met welke foto dat is naar¬†barthoekstrafotografie@gmail.com.

De datum van de Uilenstede VU Polderloop van 2024 is bekend. De jaarlijkse 5- en 10- km wedstrijd in Amstelveen gaat plaatsvinden op donderdag 20 juni 2024. Start is om 19.30 uur voor de hoofdingang van het Sportcentrum VU Uilenstede. Inschrijven kan via: inschrijven.nl

Atletiekvereniging Phanos organiseert in samenwerking van ASAV Aquila,het Sportcentrum VU Uilenstede en Runnersworld Amsterdamse Bos, de Uilenstede VU Polderloop met een 5- en 10-km loop. Deze vindt jaarlijks op een donderdagavond in juni plaats. 

Deelnemers krijgen na afloop een smoothie als herinnering en kunnen hun behaalde resultaat vinden op deze site. Wij hebben er zin in. Jullie ook? Tot donderdag de 20e juni!


line