Start en finish

De start en finish van de Uilenstede VU Polderloop zijn bij het Sportcentrum VU. Bij het Sportcentrum VU kun je vanaf 18.00 uur ook terecht voor het ophalen van je startnummer en de na-inschrijving. Voor de deelnemers zijn er geen kluisjes beschikbaar. Je tas, jas en andere eigendommen kan je afgeven bij de inschrijfbalie. Ophalen van je eigendommen kan met een kledinginnamebon. Let op: de organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal van eigendommen. Het adres van het Sportcentrum VU is Uilenstede 100, 1183 AM Amstelveen.

pfi-01

Ophalen startnummers

Woensdag 7 juni 2023 vanaf 10.00 uur tot en met en donderdag 8 juni tot 17:00 uur kunnen lopers die zich voor-ingeschreven hebben hun startnummer al op halen bij Runnersworld Amsterdamse Bos aan de Amsterdamseweg 507 in Amstelveen. Donderdag 8 juni liggen vanaf 18:00 uur de startnummers klaar bij Sportcentrum VU, waar dan ook na-inschrijven mogelijk is.
phi-15

Prijzen en herinneringen

Er zijn prijzen voor de als eerste drie heren en vrouwen op zowel de 5km als de 10 km. De prijzen worden mogelijk gemaakt door Runnersworld Amsterdamse Bos.


line