Start en finish

De start en finish zijn bij het Sportcentrum VU. Bij het Sportcentrum VU kun je ook terecht voor het ophalen van je startnummer en de na-inschrijving. Ook zijn hier kleedkamers met douches aanwezig voor de deelnemers en zijn er ongeveer 160 kluisjes beschikbaar. Voor het kluisje betaal je één euro borg, die je na gebruik weer terugkrijgt.
Het adres van het Sportcentrum VU is Uilenstede 100, 1183 AM Amstelveen.

pfi-01

Ophalen startnummers

Woensdag 30 mei en donderdag 31 mei tot 14:00 uur kunnen lopers die zich voor-ingeschreven hebben hun startnummer al op halen bij Runnersworld Amsterdamse Bos aan de Amsterdamseweg 507 in Amstelveen. Maak meteen gebruik van de kortingsactie. Op vertoon van je inschrijfbevestiging geniet je namelijk van 10% korting op de volledige schoenen- en kledingcollectie!
Donderdag 31 mei liggen vanaf 18:00 uur de startnummers klaar bij Sportcentrum VU, waar dan ook na-inschrijven mogelijk is.
phi-15

Prijzen en herinneringen

Er zijn prijzen voor de als eerste finishende drie heren en vrouwen op zowel de 5km als de 10km. Voor alle deelnemers staat er bij de finish een verfrissende verrassing te wachten. De prijzen worden mogelijk gemaakt door Runnersworld Amsterdamse Bos en het Sportcentrum VU.


line