Start en finish

De start en finish zijn bij het Sportcentrum VU. Bij het Sportcentrum VU kun je vanaf 18.15 uur ook terecht voor het ophalen van je startnummer en de na-inschrijving. Voor de deelnemers zijn helaas geen kluisjes beschikbaar. Wel is er gelegenheid om je om te kleden en te douchen. Je tas, jas en andere eigendommen kan je eventueel afgeven bij de inschrijfbalie. Let op: de organisatie is niet verantwoordelijk voor de eigendommen.
Het adres van het Sportcentrum VU is Uilenstede 100, 1183 AM Amstelveen.

pfi-01

Ophalen startnummers

Dinsdag 4 juni tot en met en donderdag 6 juni tot 15:00 uur kunnen lopers die zich voor-ingeschreven hebben hun startnummer al op halen bij Runnersworld Amsterdamse Bos aan de Amsterdamseweg 507 in Amstelveen. Maak meteen gebruik van de kortingsactie. Op vertoon van je inschrijfbevestiging geniet je namelijk van 10% korting op de volledige schoenen- en kledingcollectie!
Donderdag 6 juni liggen vanaf 18:15 uur de startnummers klaar bij Sportcentrum VU, waar dan ook na-inschrijven mogelijk is.
phi-15

Prijzen en herinneringen

Er zijn prijzen voor de als eerste finishende drie heren en vrouwen op zowel de 5km als de 10km. Voor alle deelnemers staat er bij de finish een verfrissende verrassing te wachten. De prijzen worden mogelijk gemaakt door Runnersworld Amsterdamse Bos en het Sportcentrum VU.


line