20 juni 2019

De editie van 2019 was weer een groot succes! Ieder jaar lopen er steeds meer enthousiaste lopers mee!! Hieronder de foto’s:


line


07 juni 2019

Ook dit jaar zat het weer mee! Meer dan 300 enthousiaste lopers hebben meegedaan aan de Uilenstede VU Polderloop!
Voor de netto uitslagen klik hier.

Klik hier voor je foto met de bruto finishtijd. Let op: deze tijden kunnen afwijken van de uitslagen op uitslagen.nl. Het kan zijn dat er geen tijden vermeld staan op je foto. Dit komt doordat het startnummer op moment van finishen niet zichtbaar was.


line


04 juni 2019

De voorinschrijvingen zijn reeds gesloten. Er hebben zich al heel veel enthousiaste lopers ingeschreven. De startnummers liggen klaar bij Runnersworld Amsterdamse Bos, gelegen aan Amsterdamseweg 507 in Amstelveen. Je kan je startnummer ophalen tot en met donderdag 6 juni 2019 tot 15.00 uur! Op vertoon van je startnummer geniet je meteen van 10% karting op de gehele collectie! Deze actie loopt tot 7 juli 2019. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om je startnummer op te halen, dan kan je deze ook ophalen op donderdag 6 juni vanaf 18.15 uur bij de wedstrijdtafel bij VU Sportcentrum (Uilenstede 100 in Amstelveen). Je kan je startnummer ophalen tot een kwartier voor de start (19.15 uur). In de enveloppe zijn helaas geen veiligheidsspeldjes inbegrepen. Veiligheidsspeldjes zijn beschikbaar op de dag zelf op de wedstrijdtafel!

Mocht je je nog niet hebben ingeschreven, maar wil je wel heel graag meedoen, dan kan dat! Op donderdag vanaf 18.15 uur kan je je inschrijven bij de wedstrijdtafel. Na-inschrijven kan zolang er startnummers beschikbaar zijn. De kosten voor het na-inschrijven bedragen 7,50 Euro.

Heel veel succes aankomende donderdag!


line


31 mei 2018

De VU Polderloop 2018 was een groot succes. Rond het middaguur waren er heftige buien maar het klaarde op en zoals altijd was de Polderloop zelf onder heerlijk weer. Foto’s volgen. Uitslagen staan op uitslagen.nl


line


11 maart 2018

 

De VU Polderloop! We hopen net als afgelopen twee jaren op heerlijk loop weer!

Wat praktische zaken:

  • Bij de start/finish en dus het 5 km punt voor de 10 km is een waterpost. Onderweg op het parcours niet.
  • Neem zo min mogelijk waardevolle spullen mee. Er zijn zeer beperkt kluisjes aanwezig. Je kunt je waardevolle spullen wel afgeven maar dat op eigen risico.
  • Na de run wacht er een frisse gezonde verassing op je bij de finish!

Voor de na-inschrijvers: er is een pinapparaat aanwezig! Er kan zowel met pin als contant geld worden betaald!


line


Volgende pagina »